THIS PAGE HAS BEEN MOVED
If you are not redirected to its new location in a few seconds, please click here
DON'T FORGET TO UPDATE YOUR BOOKMARKS!

Pemberdayaan Masyarakat
English version of this poem
,
,
..........
.
Lelungan ing Masyarakat
Puisi saka Lao Tsu
Tao Te Ching, Bab Pitulas
Diterjemahake marang Rahmadianto
Disunting marang Phil Bartle, PhD
 Lelungan
ing Masyarakat;
Urip ing tengah-tengahe;
Trisno marang wong-wonge;
Sinau saka kene;
Mulai saka papan panggone
Makaryo karo deweke
Binangun kekabehane
. . .
Nanging, pemimpin kang apik iku
Wektune pakaryan rampung,
Gawe purno
Kabeh wong banjur ngomong:
"Kito uwis nindakake sakabehan iki dhewe"
                            Lao Tsu
.
––»«––